twoB indsamler kun de data du selv har givet os i forbindelse med gennemførsel af en ordre. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at implementere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med (ordreforsendelse samt ordrebekræftelse). Oplysningerne kan derudover bruges til at sende dig tilbud på vores produkter.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: twob@twob.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi har derfor en aftale med Paypal, som er en af verdens førende udbydere af betalingsløsninger, om at opbevare dine data sikkert og fortroligt. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
De oplysninger som vi gemmer er: Navn, email adresse og post adresse.

Cookies

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under

dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på.

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Nødvendige cookies

Vores shopsystem bruger session cookies, som er nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden.

Funktionelle cookies

– Google Analytics: Vi bruger Google Analytics til at analysere webtrafik og måling af effekten af kampagner. Vi samler eller lagrer ikke persondata gennem Google Analytics, men analyser kun på anonymiserede data.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder

indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør

det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan

huske de valg, du foretager.

Kontaktoplysninger

1. twoB er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder kan du kontakte:

twoB
Klitmøllervej 29, 1 tv
2720 Vanløse
Tlf. nr.: 22 25 07 03
E-mail: twoB@twob.dk